Returnarea produselor


Aceasta poate avea loc în două situaţii clare, definite de lege:
1. DENUNŢAREA CONTRACTULUI  - Conform prevederilor ANPC aveţi dreptul ca în termen de maxim 14 zile de la achiziţia produsului, să-l restituiţi fără a preciza un motiv întemeiat.  În acest caz puteţi trimite produsul prin curier (pe cheltuiala Dvs) la adresa expeditorului sau prin predare personală în showroomul din Bucureşti.

ATENŢIE ! Acceptul de returnare a produsului este condiţionat de starea fizică a acestuia cât şi a ambalajului. Produsul nu trebuie să prezinte zgârieturi, spărturi sau fisuri, să conţină toate piesele componente şi ambalajul să nu fie deteriorat. Dacă aceste condiţii sunt îndeplinite, acceptul de returnare îl veţi primii prin poştă electronică, iar în termen de maxim 14 zile de la predare veţi primii contravaloarea acestuia înapoi, mai puţin costurile de curierat şi a consumabilelor, respectiv a cartuşului filtrant (dacă acesta a fost folosit)

2. PERIOADA DE GARANŢIE -    În cazul apariţiei unor probleme de funcţionare a filtrului în perioada de garanţie, datorate calităţii pieselor componente, puteţi trimite produsul prin FÂN COURIER (costurile fiind suportate de noi) însoţit de o descriere cât mai detaliată a fenomenului constatat. Desigur că puteţi să-l predaţi şi personal la showroom. Produsul va fi analizat în service-il propriu iar după caz se va lua decizia de remediere sau înlocuire completă.

În cazul în care se constată că defectul reclamat nu este datorat calităţii pieselor componente ci provine dintr-o proastă utilizare şi întreţinere sau datorită calităţii apei furnizate de operatorul local, atunci vă trebuii să suportaţi costul de transport sau al reparaţiei.  


Menţiuni speciale:

În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, şocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanţie lipsă, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

Consumatorul este responsabil doar în ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile şi modul de funcţionare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască şi să le inspecteze în acelaşi mod în care i s-ar permite să-o facă într-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar să probeze un articol de îmbrăcăminte, nu să îl poarte.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situaţia unor abuzuri (returnări repetate).

Pentru produsele achiziţionate prin plată cu cardul, la returul acestora se percepe un comision de 1%.

Dacă defectul produsului este din cauza transportului, sau lipsa unui produs din comandă nu este reclamată prin formularul de retur în 48 de ore de la recepţia coletului, reclamaţia este considerată nulă.

Vă rugăm verificaţi integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primiţi de la Fân Courier în prezenţa curierului şi cereţi întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamaţie ulterioară nu va fi luată în considerare.

Programul pentru clienţii ce doresc returnarea personală la sediul nostru şi nu prin intermediul unei firme de curierat se găseşte pe pagina de contact.

Trimiterea acestui formular constituie acceptul dvs. privind Termenii şi Condiţii de utilizare a site-lui instapure.ro

Formular de returnare produse

Completați informația solicitată
Completați informația solicitată
Completați informația solicitată
Completați informația solicitată
Completați informația solicitată
Completați informația solicitată
Selectați data comenzii
Completați informația solicitată
Selectați varianta
Completați informația solicitată
Selectați varianta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Cod de securitate Refresh Cod invalid
Completați informmația solicitată
* Declar că prin furnizarea datelor mele cu caracter personal sunt de acord ca Aquapik SRL să folosească datele mele în scopul contactării, realizării de analize, de studii de piaţă, pentru stabilirea gradului de satisfacţie şi de îmbunătăţire a activităţii, a produselor sau serviciilor Aquapik SRL.