F-8C

Filtru Instapure™ F8C

Imprimare
299,00 lei
Reducere

(TVA inclus)
In Stock

Produs SKU: F8C

Instapure™ F8C reprezintă cel mai performant sistem de filtrare a apei ce reduce gustul şi mirosul neplăcut al clorului, dar şi a altor 51 de contaminări existente în apă inclusiv a chisturilor de giardia.


MONTAJUL
Montajul se face pe ţeava bateriei (în locul perlatorului) şi este extrem de facil, fără a necesita scule şi dispozitive speciale.

ATENTIE !!! Verificati inainte de a comanda diametrul perlatorului care trebuie sa aiba 24 mm. Bateriile Grohe, Kludi, Franke au de regula dimensiuni nestandardizate.

AVANTAJE
Sistemul filtrant Instapure™ F8C conferă multe avantaje atât funcţionale cât şi prin calitatea apei filtrate.
Avantajele funcţionale constau în:

  • Comutarea automată pe poziţia de nefiltrare a apei, la închiderea robinetului. Astfel se evită folosirea filtrului în scopuri nedorite. Această caracteristică a sistemului face să prelungească durata de viaţă a cartuşului filtrant.
  • Funcţia de duş face posibilă spălarea sub un jet de presiune a diferitelor obiecte unde nu există un acces direct al mâinii. (ex. pahare înalte, sticle, vaze,etc)Indicatorul de înlocuire a cartuşului filtrant conferă un grad sporit de confort, acesta anunţând prin modificarea culorii led-ului din verde în roşu, momentul schimbării cartuşului filtrant.
  • Sistemul filtrant Instapure™ F8C a fost testat şi certificat de organismul internaţional NSF în conformitate cu standardul 42 ANSI/ NSF pentru reducerea gustului şi mirosului de clor (clasa II), dar şi a Standardului 53 pentru reducerea impurităţilor, chisturilor, plumbului şi a altor 51 de contaminări existente în apă.


Filtrarea apei se face în 3 stadii printr-un cartuş de carbon fără conţinut de argint, conform patentului de invenţie Formula 0.5 microni

Filtrul Instapure™ F8C se compune din:

  • Corpul filtrului - cromat
  • Unitate filtrantă (cartuş ) - cromat.
  • Adaptor/ piesa conector ce face legătura dintre ţeavă bateriei şi corpul filtrului

Cartuşul filtrant R-8C este inclus în pachet.

Decontaminarea apei. 
Sistemul filtrant Instapure™ F8C reduce 51 de contaminări existente, precum metalele grele ca plumbul şi mercurul, chisturile microbiene, giardia, astbest, benzen, clorul liber, cloruri, trihalometane dar şi poluanţii industriali şi pesticidele.

Înlocuirea cartuşului filtrant a sistemului pentru robinet Instapure™ F8C
Cartuşul filtrant se înlocuieşte atunci când led-ul va indica culoarea ROŞU sau după filtrarea a ca. 380  litri de apă. Durata de viaţă a cartuşului filtrant depinde atât de cantitatea cât mai ales de calitatea apei furnizate de operatorul local.

ATENŢIE! Este interzis a se folosii pentru filtrarea apei provenită din puţuri şi fântâni, ci numai a apei municipale furnizată de operatorul local.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.