ATENŢIE !!! Înainte de a achzitiona un sistem filtrant Instapure, verificaţi dacă diametrul perlatorului (sitei) de la bateria Dvs are 23,7 mm.
Image
În 95% din cazuri acest diametru este normativ european, dar mai există anumiţi producători care din dorinţa de aşi particulariza produsele, modifică diametrul perlatorului. Nu avem piese adaptoare.
   
  • Înlocuiţi cartuşul filtrant cel puţin odată la fiecare 3 luni sau după filtrarea a 760 litri de apă.
  • Folosiţi numai cartuşele filtrante Instapure.
  • La schimbarea cartuşului filtrant spălaţi capacul şi corpul filtrului cu soluţie de clor casnic/oțet în proporţie de 15 ml la 1 litru de apă. (Imersati corpul si capacul filtrului in solutia facuta pe durata noptii, pentru ca apoi sa le clatiți cu apă curată și remontate pe țeava bateriei.
    Atentie !!! Cartusele filtrante nu trebuiesc spalate
  • Folosiţi acest filtru numai în case legate la REŢEAUA DE APĂ MUNICIPALĂ TRATATĂ MICROBIOLOGIC. Nu este indicat de folosit acolo unde calitatea apei este nesigură sau nu se face o desinfecție de calitate înaintea unității filtrante
  • Folosiţi filtrul numai pentru APĂ RECE! NU FILTRAŢI APĂ CALDĂ – aceasta conduce la scăderea duratei de viaţă a cartuşului filtrant.
ATENŢIE!!  În cazul opririi apei în vederea efectuării unor reparaţii la conductele de alimentare, NU folosiţi filtrul odată cu pornirea apei, ci lăsaţi-o să curgă pentru cel puţin 3-5 minute în vederea limpezirii acesteia. Riscul de a înfunda atât cartuşul filtrant cât şi filtrul este foarte mare. Filtrele de apă Instapure nu elimină calcarul şi mineralele din apă şi nu pot substitui apa distilată folosită la fierul de călcat cu vapori.