f2w

Filtru Instapure™ F2W

Imprimare
135,00 lei
Reducere

(TVA inclus)
In Stock

Produs SKU: F2W

Filtrul pentru apă Instapure™ F2W reduce gustul şi mirosul neplăcut al clorului, dar şi numărul microorganismelor, al ruginii, nisipului şi altor sedimente existente în apă din reţeaua municipală.

Montajul se face pe ţeava bateriei (în locul perlatorului) şi este extrem de facil, fără a necesita scule speciale.

ATENTIE !!! Verificati inainte de a comanda diametrul perlatorului care trebuie sa aiba 24 mm. Bateriile Grohe, Kludi, Franke au de regula dimensiuni nestandardizate.

Filtrele pentru apă Instapure™ sunt cele mai răspândite sisteme americane de filtrare a apei. 

Filtrele Instapure™ F2W se compun din:

  • Corpul filtrului – alb
  • Capacul filtrului – transparent
  • Cartuşul filtrant R2
  • Piesa adaptor ce conectează ţeava bateriei de filtru şi garnituri


Filtrele pentru apă Instapure™ F2W oferă posibilitatea comutării între apă filtrată şi apă nefiltrată, această facilitate conduce la prelungirea duratei de folosire a cartuşului filtrant.
Sistemul filtrant Instapure™ F2W a fost  testat şi certificat de autoritatea internaţională NSF în conformitate cu standardul american 42 ANSI/ NSF pentru reducerea gustului şi al mirosului de clor.

Înlocuirea cartuşului filtrant R2
Capacitatea de filtrare în condiţii optime este de 760 L de apă. Cartuşul filtrant se poate înlocui după filtrarea acestei cantităţi de 760 L sau după o perioadă de aproximativ 3 luni, calculată la nivelul consumului mediu al unei familii compuse din 3 persoane.
Durata de viaţă a cartuşului filtrant depinde atât de cantitatea cât mai ales de calitatea apei furnizate de operatorul local.

ATENŢIE!
Este interzis a se folosii pentru filtrarea apei provenită din puţuri şi fântâni, ci numai a apei municipale furnizată de operatorul local.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.